هیات مذهبی  و فرهنگی و موسسه خیریه حضرت علی اصغر (ع)روستای امام قیس

هیات مذهبی و فرهنگی و موسسه خیریه حضرت علی اصغر (ع)روستای امام قیس

همه چیز در مورد هیات و موسسه خیریه حضرت علی اصغر (ع)
هیات مذهبی  و فرهنگی و موسسه خیریه حضرت علی اصغر (ع)روستای امام قیس

هیات مذهبی و فرهنگی و موسسه خیریه حضرت علی اصغر (ع)روستای امام قیس

همه چیز در مورد هیات و موسسه خیریه حضرت علی اصغر (ع)

رحلت امام خمینی(ره)

در روز چهاردهم خرداد ماه 1368 خبر رحلت امام خمینی، جهان را تکان داد. رهبر انقلاب اسلامی و بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی ایران در شامگاه سیزدهم خرداد ماه دار فانی را وداع گفت. بدین ترتیب نظام ده ساله جمهوری اسلامی، اصلی‌ترین تکیه‌گاه و کانون وحدت خود را از دست داد. در این شرایط کشور، مردم و مسئولین در آستانه آزمون سختی قرار گرفتند که بقای نظام را با چالش جدی مواجه می‌کرد.

امام خمینی به عنوان تنها فرد مورد اطمینان برای اداره رهبری جامعه شناخته شده بود و موافقان و مخالفان داخلی و خارجی هیچکونه تصوری از شرایط رهبر پس از امام نداشتند. این مهم در حالی بود که دشمنان خارجی و ایادی آن‌ها هر لحظه مترصد اعلام خبر رحلت امام خمینی در آن سال‌ها بودند تا شاید آرزوی آن‌ها برای فروپاشی نظام جمهوری اسلامی ایران و تسلط دوباره آ‌ن‌ها بر منافع ملی ایران محقق شود.


رحلت امام خمینی


اخبار پیش‌بینی‌ها و گمانه‌زنی‌ها در این رابطه را به خوبی در رسانه‌های آن روز دنیا می‌توان مشاهده کرد. برای نمونه «فایننشال تایم» چاپ لندن در تاریخ 3 خردادماه 68 (یازده روز پیش از رحلت امام) نوشت: «با رحلت آیت‌الله خمینی، شکاف بزرگی در راس سیستم سیاسی ایران ایجاد خواهد شد، بیانیه‌های رسمی و نیز گزارشهای رسانه‌های خبری ایران، حاکی از آن است که پرکردن این شکاف، امکان‌پذیر نخواهد بود.»

علاوه بر این«رادیو بی‌بی‌سی» هم اعلام کرد: خلأیی را که درگذشت آیت‌الله خمینی در سطح رهبری ایران به وجود آورده، مشکل می‌توان جبران کرد. «رادیو امریکا» با شادی غیرقابل وصفی عنوان کرد: «مرگ آیت‌الله خمینی قطعا به بی‌ثباتی عظیمی در ایران منجر خواهد شد و برخی پیش‌بینی می‌کنند که این وضع، احتمالا شعله یک جنگ داخلی را در ایران خواهد افروخت.»

گروهک‌های معاندی همچون منافقین هم در این معرکه خود را لایق رسیدن به قدرت می‌دانستند. آن‌ها بیش از هر کشور خارجی آماده رسیدن این روز بودند و حتی سرکرده آنان در گردهمایی نظامی خود در 7 خرداد ماه 68 مدعی شده بود: «نیروهای نظامی سازمان، باید برای شرایط مرگ [امام] خمینی آماده باشند. مرگ [امام] خمینی به عنوان بالاترین نقطه آمادگی در مردم ایران، برای استقبال از عملیات نظامی ما خواهد بود.»

اما آنچه را که مسعود رجوی در جمع نیروهای نظامی سازمان عنوان کرده بود، چند روز بعد از سوی یک رسانه سعودی با اعلام نقشه منافقین برای حمله به ایران تایید شد. روزنامه «الشرق الاوسط »، در روز 14 خرداد 68 همزمان با ارتحال حضرت امام نوشت: «چریک‌های مسعود رجوی که از حمایت عراق برخوردارند، طرح‌هایی را برای انجام یک تهاجم عمده در طول مرزها به فاصله چند ساعت پس از رحلت آیت‌الله خمینی، تدارک دیده‌اند.»

انتظار فوت امام برای رییس‌جمهور فراری هم خوشایند بود. آسوشیتدپرس تحلیل کرد: «درگذشت [امام] خمینی، این مساله را محتمل می‌کند که وی[بنی‌صدر] بزودی به کشور بازگشته و احتمالا وارد دولت شود.»


رحلت امام خمینی


اما این خیال‌پردازی‌های رویاگونه تنها در همان روز 14 خرداد خلاصه شد و خاتمه یافت. در این شرایط حساس که دشمنان مترصد اندک تزلزلی در پایه‌ها و ارکان انقلاب بودند، خبرگان ملت وظیفه خطیر خود را به درستی انجام داد. آیت‌الله خامنه‌ای چند روز بعد از رحلت امام، این نگرانی‌ها را این‌گونه روایت کرده‌اند: «دشمنان ما فرض کرده بودند که جامعه [بعد از فوت امام] از هم گسسته شود و میان مردم حیرت به‌وجود آید و در بین مسئولان اختلاف کلمه بروز کند و انقلاب از حمایت مردمی و حصار دفاع عمومی محروم شود. آن‌ها به این فرض امید بسته، و برای آن لحظه سرمایه‌گذاری کرده بودند.»

در صبح روز چهاردهم خرداد ماه مجلس خبرگان رهبری تشکیل جلسه داد و طی آن خبرگان ملت به بحث و بررسی درباره انتخاب رهبر آینده پرداختند. آیت‌الله خزعلی که خود از نزدیک شاهد عینی ماجرا بود در خاطرات خود می‌گوید: «خبرگان رهبرى پس از رحلت امام(ره) اقدام سریع و مفیدى انجام داد که براى خارجى‌ها اعجاب‌آور بود؛ یعنى هم‌زمان با برگزارى مراسم بزرگداشت و تجلیل از امام، رهبر انقلاب انتخاب شد تا خللى پیدا نیاید که موجب سوءاستفاده‌ دشمنان شود. این‌جانب در قضیه‌ انتخاب رهبرى چون عضو خبرگان بودم بنابراین در متن قضیه قرار داشتم... در جلسه خبرگان رهبرى، ابتدا بحث بر سر این بود که آیا یک نفر باید رهبر شود یا این کار شورایى شود؟ همه‌ اعضاى خبرگان رهبرى از تیزهوشى آقاى خامنه‌اى آگاه بودند، هم‌چنین بینش سیاسى ایشان بر همه روشن بود.»


رحلت امام خمینی


به نوشته «فایننشال تایمز» همه کسانی که انتظار داشتند با فوت آیت‌الله خمینی سیاست‌های ایران ناگهان تغییر کند، باید با دیدن صحنه‌های پرهیجان و خروشان جمعیت تشییع‌کننده‌ پیکر آیت‌الله خمینی همه‌ امیدهای خود را بر باد رفته ببینند.

به همین طریق اخبار و اطلاعات واصله از تحرکات گروه‌های معاند همگی مبنی بر ناامیدی دشمن داشت. در نشریه رویدادها و تحلیل‌های دفتر سیاسی سپاه که در همان روزها انتشار یافت با اشاره به ناامیدی دشمنان پس از انتخاب آیت‌الله خامنه‌ای به رهبری نظام جمهوری اسلامی آمده است: «بدیهی است که در پی رحلت حضرت امام رضوان‌الله تعالی علیه، دشمنان اسلام می‌بایست منتظر تحولات داخلی کشورمان می‌ماندند و در همین راستا نیز رخدادهای مثبت داخلی (انتخاب سریع رهبری و تائید و حمایت یکپارچه از معظم‌له در داخل و تشییع باشکوه و میلیونی پیکر مطهر امام) دشمن را از انجام هرگونه حرکت نظامی در مقطع کنونی مایوس نموده است.»

#بیانیه حمایت از دانشمندان #هسته ای

بسم الله الرحمن الرحیم

وَمَکَروا وَمَکَرَ اللَّهُ ۖ وَاللَّهُ خَیرُ الماکِرینَ
 
تلاش مذبوحانه و اقدام نابخردانه تصمیم‌سازان کاخ سفید مبنی بر قرار دادن نام دو تن از دانشمندان شریف صنعت هسته‌ای کشور در فهرست تحریم‌های جدید دولت ایالات متحده آمریکا بیانگر تداوم رویکرد خصمانه آن دولت در مواجهه نابخردانه با مجاهدان سرافراز مسیر اعتلا و عزت روزافزون ایران اسلامی است.

 اگر چه اقداماتی از این دست خللی در عزم و اراده جوانان برومند این مرز و بوم در پیشبرد اهداف بلند نظام مقدس اسلامی ایجاد نخواهد کرد اما ما از این فرصت استفاده کرده و بار دیگر به بدخواهان ایران اسلامی اعلام می‌کنیم که تنها ثمره رویارویی های مغایر با اصول و موازین حقوق بین الملل با ملت ایران، تقویت روحیه تلاشگران و محققان ایرانی و تضعیف جایگاه و منزلت دشمنان ایران زمین در عرصه جهانی است.

 پژوهشگران و محققان سختکوش کشورمان به ویژه تلاشگران و مجاهدان صنعت هسته‌ای کشور اینگونه تحرکات بی فرجام را نشانه‌ای از ناکامی دشمن در مسیر مقاومت و سند افتخاری دیگر برای خود تلقی نموده و آنها را بیش از پیش مصمم می‌سازد تا به مجاهدت‌های پیگیرانه خویش در راه ادای وظیفه دینی و ملی خود تداوم بخشند.

#موسسه #خیریه حضرت علی اصغر (ع)

اطلاعیه
ضمن عرض سلام وبا آرزوی قبولی طاعات و عبادات همشهریان محترم به درگاه احدیت به اطلاع می رساند هم زمان با ماه مبارک رمضان ماه دستگیری از خانواده های کم بضاعت وبی بضاعت ودر راستای تبعیت از مولای متقیان حضرت علی(ع)،موسسه خیریه حضرت علی اصغر(ع)باهدف رسیدگی به امورات خانواده های کم برخوردار در آستانه سالروز شهادت حضرت علی(ع)تحت نظر و مدیریت هیات فرهنگی ومذهبی حضرت علی اصغر(ع)امام قیس آغاز بکار نمود.
دست اندرکاران این موسسه در اولین حرکت رسمی خود ،اقدام به شناسائی خانواده های هدف خواهند نمود ودر لیالی قدر ، اقدام به پخش بسته های مواد غذایی بین خانواده های مذکور خواهند نمود.

مسئول هیات فرهنگی و مذهبی حضرت علی اصغر(ع )
علیرضااسماعیلی